Шукати в цьому блозі

неділю, 30 листопада 2014 р.

Студенти Миколаївського аграрного університету проходять практику за кордоном

17 вересня для студентів і випускників Миколаївського національного аграрного університету презентували нову програму закордонної практики WISE Agricultural Internship на фермах в США.

Кирило Мартиненко розповів студентам про умови участі у програмі, процедуру оформлення і типи розміщень на фермах: «За умовами даної програми студенти працюють 40-50 годин на тиждень, мають вихідні дні, соціальний захист, забезпечиваються медичним страхуванням на весь період перебування у США. Практикантам надається житло, часто - безкоштовно. Всі умови практики і проживання фіксуються у контракті між працедавцем і практикантом», - зазаначив Кирило Сергійович.
У МНАУ також діють і інші програми закордонної практики і стажування для студентів і випускників університету. Такі, як Work and Travel, SAWS, Camp America (США), виробнича практика у Швейцарии, Нідерландах, Швеції, Германії, програми Федерації обміну Франція-Україна і підвищення кваліфікації, удосконалення практичних навичок студентів на сільськогосподарські підприємства Данії, США, Канади, Австралії і Нової Зеландії.

Немає коментарів:

Дописати коментар