Шукати в цьому блозі

суботу, 12 жовтня 2013 р.

Миколаївські турбіни працюватимуть на кітайських нафтових платформах

ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» відвідала делегація фахівців з КНР. До складу делегації увійшли представники двох китайських компаній: Китайської Національної Морської Нафтової Корпорації (CNOOC) і Харбинського Дослідницького Інституту Судових Котлів і Турбін (HMBTRI).


Учасники делегації відвідали дослідницьку станцію підприємства у с. Каборга, де взяли участь у приймально-здавальних випробуваннях двигуна ДТ71 потужністю 6МВт.

За контрактом, укладеним у червні 2013 року, ДП «Зоря» - «Машпроект» поставить дві газотурбінні енергетичні установки потужністю 6 МВт кожна на базі газотурбінного двигуна ДТ71, які будуть встановлені на об'єктах Китайської національної морської нафтової корпорації .

Даний проект є успішним продовженням співпраці компаній в області енергетики. У 2010 р. підприємство поставило газотурбінну установку потужністю 6 МВт для газового терміналу в м. Дунфан. На початку 2013 - ще 2 установки для газового терміналу CNOOC на острові Вейджоу в Південно -Китайському морі. Установки забезпечують електроенергією газовий термінал компанії та населення острова.

Немає коментарів:

Дописати коментар