Шукати в цьому блозі

вівторок, 12 серпня 2014 р.

ДП «Зоря» - «Машпроект» поставило двигун в Китай

Миколаївське підприємство поставило двохпаливний двигун ДГ80Л3 для Харбінського дослідного інституту суднових котлів і турбін.
Потужність двигуна становить 25МВт. Устаткування призначене для газотурбінної енергетичної установки, здатної працювати на двох видах палива. Поставка зроблена за контрактом 2013 року.

ДП «Зоря» - «Машпроект» і HMBTRI мають багаторічний досвід співпраці та здійснили ряд совместнихенергетіческіх і газотранспортних проектів. Зокрема, миколаївське підприємство обладнало енергетичними установками ряд промислових об'єктів Китайської національної морської нафтової корпорації (CNOOC) в 2013 році. Раніше, в 2010-му році була введена в експлуатацію енергетична газотурбінна установка в г.Дунфан. Також компаніями був реалізований спільний проект по створенню газоперекачувального агрегату на основі двигуна ДУ-80 потужністю 25МВт.


В даний момент також за замовленням Харбінського дослідного інституту суднових котлів і турбін відповідно до контракту 2014 року на потужностях ДП «Зоря» - «Машпроект» ведеться робота з випуску трьох двигунів ДТ71 потужністю 6МВт кожен. Устаткування призначене для експлуатації в складі газоперекачувальних агрегатів. Двигуни будуть використовуватися на дотискній компресорної станції. Поставка обладнання запланована на 4-й квартал 2014 року, повідомили на підприємстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар