Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 27 грудня 2013 р.

«Нібулон» транспортував майже 1,8 млн. т продукції річковим шляхом з квітня 2013

З квітня 2013 (початку нинішнього навігаційного сезону) компанією здійснено 200 рейсів по річках Дніпро і Південний Буг , а обсяг транспортованої продукції склав майже 1,8 млн тонн ( у т.ч. і на експорт).

Експортні відвантаження здійснюються в тому числі і за допомогою плавучого крана «Святий Миколай», який зараз продовжує свою роботу на зовнішньому рейді Миколаївського морського торговельного порту, довантажені потужні морські судна типу «PANAMAX». З початку його експлуатації (серпень 2013 року) краном було довантажено вже майже 400 тис. тонн вантажів.

Зараз всі судна компанії здійснюють перевезення в штатному режимі, повідомляє прес-служба СП «НІБУЛОН».

З оголошенням льодової компанії вони продовжать свою роботу, так як їх технічні параметри включають льодовий клас і дозволяють виконувати роботи серед дрібно битого льоду.

По завершенню реалізації інвестиційного проекту компанії з відродження Дніпра та Південного Бугу як судноплавних артерій України річний обсяг водних перевезень досягне 3 млн. тонн.


Відзначимо, що в навігаційному сезоні 2011 року по Дніпру і Південному Бугу було транспортовано (у тому числі і на експорт) близько 800 тис. тонн вантажів, у навігаційному сезоні 2012 року компанія транспортувала і відправила на експорт 1 млн. 300 тис. тонн.

Немає коментарів:

Дописати коментар