Шукати в цьому блозі

понеділок, 30 грудня 2013 р.

Зовнішня торгівля з країнами Євросоюзу за січень-жовтень 2013

Головним управлінням статистики узагальнені підсумки діяльності підприємств Миколаївської області у сфері зовнішньої торгівлі товарами за січень-жовтень 2013р. Протягом 10 місяців поточного року підприємства Миколаївщини активно співпрацювали з усіма країнами Європейського Союзу.
Ринок європейської співдружності забезпечує 11 % експорту і 15 % імпорту товарів області.

За даними Державної митної служби України, за 10 місяців 2013р. в країни Європейського Союзу експортовано товарів на суму 182 млн.дол. США, що на 22 % більше, ніж в аналогічному періоді попереднього року. Обсяги поставок з них скоротилися на 8 % і склали 78 млн.дол. США.

Серед товарів, які користувалися попитом на ринку Європейського Союзу, переважають продукти рослинного походження і готові харчові продукти.

У Миколаївську область з цих країн надходило механічне та електротехнічне обладнання , недорогоцінні метали та вироби з них , продукція хімічної та пов'язаних з нею галузей промисловості.


Найбільш активним був оборот товарів між підприємствами області та представниками Іспанії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Великобританії.

Немає коментарів:

Дописати коментар