Шукати в цьому блозі

середа, 12 лютого 2014 р.

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області підбила підсумки 2013 року

Рада РТПП Миколаївської області на своєму засіданні 7 лютого схвалила результати роботи регіональної палати у минулому році та затвердила плани на 2014 рік.

«Допомога миколаївським підприємствам у пошуку нових партнерів, розширення зовнішньоекономічних зв'язків регіону та підвищення якості своїх послуг були в центрі уваги роботи РТПП Миколаївської області в 2013 році», - підкреслив у своєму виступі президент регіональної торгово-промислової палати Ігор Катвалюк .

Презентації економічного потенціалу Миколаївської області у Польщі та Австрії, ділові поїздки, бізнес-зустрічі іноземних делегацій з представниками ділових кіл регіону, колективні експозиції миколаївських підприємств на міжнародних виставках проводилися в тісній взаємодії та за активної участі фахівців облдержадміністрації та Миколаївського міськвиконкому, що було позитивно оцінено бізнес-спільнотою області.

Учасники Ради відзначили також роботу палати з розвитку туристичного потенціалу Миколаївської області, зокрема, видання першого туристичного путівника і випуск презентаційного фільму, виготовленого Миколаївської ОДТРК за замовленням РТПП , про туристичний потенціал регіону.

Зростає значення Палати як центру ділового навчання. За рік відбулося 37 семінарів, на яких отримали актуальні знання та практичні рекомендації більше 600 чоловік.

Фахівцями та експертами регіональної торгово-промислової палати видано 11 тисяч сертифікатів походження товарів і послуг, підготовлено більше 3 тисяч висновків товарознавчої експертизи та оцінок майна, оформлено 2,2 тисячі митних документів, надавалися інші послуги для суб'єктів господарської діяльності.


У березні 2013 РТПП Миколаївської області знову підтвердила відповідність якості своїх послуг міжнародним стандартам. Сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги »зареєстрований у Реєстрі УкрСЕПРО під номером UA 2.056.07600-13.

Немає коментарів:

Дописати коментар