Шукати в цьому блозі

понеділок, 10 лютого 2014 р.

ЧСЗ виготовить металоконструкції для запорізького моста

ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" (м. Миколаїв) проводить роботи з виготовлення металоконструкцій для мостового переходу через річку Дніпро в Запоріжжі
Роботи проводяться в рамках відповідного контракту, укладеного в листопаді 2013 року з ТОВ «Укрстальспецконструкция», - повідомляє прес-служба ЧСЗ.

У відповідності з договором підприємство виготовить балки жорсткості, несучі конструкції автотранспортної магістралі загальною вагою 880 тонн.

У 2013 році підприємство вже виконало замовлення на виготовлення 2,5 тис. тонн металоконструкцій для вищевказаного мостового переходу.

Для виконання замовлення на підприємстві були спеціально побудовані і обладнані технологічні майданчики для виготовлення та складання металоконструкцій.

- Поміж відповідальних замовлень підприємства сьогодні - виготовлення другій партії металевих конструкцій мосту в Запоріжжі. Ми розуміємо всю ступінь відповідальності , покладеної на наш завод, адже запуск цієї автомагістралі значно підвищить транзитний потенціал області та країни, дозволить розширити і модернізувати дорожню інфраструктуру» , - сказав генеральний директор ПАТ«ЧСЗ»Валерій Калашников.


ПАТ «ЧСЗ» входить до складу суднобудівного холдингу Smart Maritime Group (Україна). Smart Maritime Group (SMG) - найбільший суднобудівний холдинг України . Заснований в 2009 році для управління морегосподарського активами Смарт- Холдингу.

Немає коментарів:

Дописати коментар