Шукати в цьому блозі

четвер, 6 лютого 2014 р.

Чиста вода - соціальні інвестиції "Сандори"

У шести лікарнях Миколаївській області працюють мембранні системи доочистки води від ТОВ "Сандора"
  
19 грудня 2013, за участю губернатора Миколаївської області, голови Жовтневої РДА та представника нашої компанії, відбулася урочиста здача в експлуатацію сучасної системи доочистки питної води у Жовтневій центральній районній лікарні Миколаївської області.
У фінансуванні установки системи доочистки взяла участь компанія « Сандора».

Цей проект здійснювався в рамках програми соціальних інвестицій компанії на території Миколаївської області, розпочатої ще два роки тому.

Завдяки підтримці компанії подібні мембранні системи доочистки вже працюють і забезпечують якісною питною водою пацієнтів і співробітників обласного госпіталю інвалідів та учасників війни, обласної дитячої лікарні, обласного протитуберкульозного диспансеру, Братської центральної районної та Первомайської міської лікарень.

Жовтневая ЦРЛ обслуговує мешканців Жовтневого району Миколаївської області та Корабельного міста Миколаєва, населення цих районів - понад 110 тисяч жителів.

На території Жовтневого району розташовані виробничі комплекси № № 1 і 2 компанії «Сандора».


За медичною допомогою в Жовтневу ЦРЛ щодня звертаються в поліклініку близько 800 - 900 осіб. У лікарні -445 ліжкомісць, стаціонарне лікування з початку року пройшли більше 12 500 хворих.

Немає коментарів:

Дописати коментар