Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 липня 2014 р.

«Миколаївоблтеплоенерго» може отримати кредит МБРР у розмірі 21 млн.дол.

Міжнародний банк реконструкції та розвитку запропонував КП «Миколаївоблтеплоенерго» кредит у розмірі 21 млн. доларів США.

Як зазначили в прес-службі Миколаївської обласної ради, в ході засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та капітального будівництва депутати підтримали КП «Миколаївоблтеплоенерго» щодо його участі в проекті «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

Представляючи проект, керівник «Миколаївоблтеплоенерго» Володимир Березницький розповів, що Миколаївська область потрапила в число 6 регіонів України, яким запропонували брати участь у кредитуванні Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Кредит може бути наданий в сумі 21 млн. доларів на 20 років, а також 5 років відстрочки. Відсоток кредитування складе 0,47% на рік, що є дуже вигідним умовою.


Також Володимир Березницький додав, що вже створений інвестиційний проект і отримані кошти підуть на модернізацію, реконструкцію та автоматизацію об'єктів теплового господарства розташованих в Миколаєві. 

Немає коментарів:

Дописати коментар