Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 липня 2014 р.

"Чорноморський суднобудівний завод" надасть допомогу українським ВМС

У акваторію Чорноморського суднобудівного заводу (Миколаїв) зайшли на тимчасову стоянку допоміжні судна Військово-морських Сил Збройних Сил України (ВМС ЗС України), а саме: судно контролю фізичних полів «Сєвєродонецьк» "СФП-322 (проект 18061) та рятувальне буксирне судно« Ізяслав »(проект 733С) для проведення регламентних робіт.

Чорноморський суднобудівний завод на безоплатній основі надасть комплекс необхідних послуг на технологічних потужностях підприємства.

Раніше адміністрація ПАТ «ЧСЗ» ініціювала напрямок офіційного листа до Міністерства Оборони України з пропозиціями про можливість тимчасового базування кораблів і суден ВМС України в акваторії заводу, а також наданні безоплатної допомоги в обслуговуванні та проведенні на потужностях підприємства ремонту українських кораблів і судів.

ПАТ «ЧСЗ» - судноверф з найбільшим технічним потенціалом в Україні. ПАТ «ЧСЗ» входить до складу суднобудівного холдингу Smart Maritime Group (Україна).

Судно контролю фізичних полів "Сєвєродонецьк" ВМС України: "СФП-322" проекту 18061 було побудовано в Зеленодольську на суднобудівному заводі ім. А.М. Горького (заводський № 304) в 1987 р. Водотоннажність повне - 1460 т., розміри: довжина - 80 м, ширина - 11,4 м.

Пошуково-рятувальне судно "Ізяслав" ВМС України: "СБ-15" проекту 733С було побудовано в Ленінграді на суднобудівному заводі № 370 "Петрозавода" (заводський № 621) в 1962 р. Водотоннажність повне 934 т., розміри: довжина - 47, 3 м, ширина - 10,3 м

Немає коментарів:

Дописати коментар