Шукати в цьому блозі

суботу, 26 липня 2014 р.

Урожайність на ланах "Нібулона" - 48 ц/га

Виробничі підрозділи СП "Нібулон" продовжують жнива, поступово наближаючись до завершення кампанії по збору ранніх зернових культур, йдеться в повідомленні компанії.

Зокрема, на сьогодні врожай зібрано з 69% площ озимої пшениці (від запланованих 22,8 тис. га), середня врожайність становить 41,5 ц / га. В цілому по компанії намолочено вже більше 64 тис. т даної культури.

Збиральна кампанія завершена в Миколаївській та Луганській областях. У лідерах за валової врожайності на Миколаївщині аграрії філії "Врадіївський" - 48 ц / га, на Луганщині - філії "Сватівський" (47,5 ц / га).

Тим часом збір озимої пшениці триває на Черкащині, де зібрано близько 70% від наміченої загальної площі при середній врожайності понад 40 ц / га.

До прибирання культури приступили також "нібулонівці" у філіях Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей. Результати перших контрольних обмолотів більш ніж оптимістичні!

Крім того, до кінця підходить збір ріпаку у виробничих підрозділах Вінницької області. Середня врожайність складає більше 30 ц / га.

У червні "Нібулон" завершив збір врожаю озимого ячменю на площі 9,9 тис. га. Середня врожайність культури становила 38,9 ц / га, перевищивши торішній показник майже на 5 ц / га.


В цілому по компанії в рамках нинішньої збиральної обмолочено більше 74% площ, засіяних ранніми зерновими культурами. Зібране зерно характеризують високі показники якості, зокрема I-II класи. Завершення збирання відбудеться в оптимальні терміни.

Немає коментарів:

Дописати коментар