Шукати в цьому блозі

вівторок, 31 травня 2016 р.

Снігурівський хлібокомбінат купує англійська компанія

Антимонопольний комітет України дозволив компанії GRV-AGRO Ltd (Лондон, Великобританія) придбати більше 50% трьох агропідприємств, які знаходяться в Кіровоградській, Миколаївській та Хмельницькій областях. Про це йдеться в повідомленні АМКУ.


«Надано дозвіл компанії" GRV-AGRO LTD «(м.Лондон, Великобританія) на придбання акцій ПАТ «Помічнянський елеватор", який знаходиться в місті Помічна, Кіровоградський район Кіровоградської обл., що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «GRV-AGRO LTD» (м Лондон, Великобританія) на придбання акцій ПАТ «Чотірбоцкое хлібоприймальне підприємство» (с.Чотірбоки, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління суспільства.

Надано дозвіл компанії «GRV-AGRO LTD» (м Лондон, Великобританія) на придбання частки в статутному капіталі дочірнього підприємства «Снігурівський комбінат хлібопродуктів» (м Снігурівка, Миколаївська обл.), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства", - говориться в повідомленні.

Довідка: сьогодні власником ДП «Снігурівський комбінат хлібопродуктів» є «РЕНЕСКО Б.В» (Нідерланди).

Немає коментарів:

Дописати коментар