Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 листопада 2013 р.

Компанія "Евері" запустила 4-у чергу морського перевантажувального терміналу в Миколаєві

Компанія "Евері", яка входить до групи OREXIM, наростила потужність свого морського перевантажувального терміналу до 85000 тонн одноразового зберігання олії рослинної  і меляси. 
 Четверту чергу морського перевантажувального терміналу «Евері» ввели в експлуатацію 14 листопада у Миколаєві.

Термінал компанії працює з 2010 року. Він розташований на площі 47,180 тис. кв. метрів і межує з територією ДП "Миколаївський морський торговельний порт". Обсяг одноразового зберігання - 85000 т., з них резервуари для меляси бурякової складають 28000 т., і 57000 т. – олії рослинної.

Після введення четвертої черги потужності терміналу дозволяють перенавантажувати не менше 300 тис. тонн меляси бурякової і 600 тис. тонн олії рослинного на рік.

Перша черга терміналу "Евері" введена в експлуатацію в березні 2010 року, друга - в грудні 2011 року, третя - в лютому 2012 року.
Загальна вартість будівництва терміналу - понад 20 млн. дол.США.

Довідка: Компанія "ЕВЕРІ" створена в 2006 році. Входить до групи компаній Orexim. Спеціалізується на перевантаженні меляси бурякової (побічна продукція цукрового виробництва) і рослинної олії. Окрім надання послуг з перевалки також здійснює експорт і продаж на внутрішньому ринку рослинних олій , олійних і зернових культур , надання транспортно -експедиційного обслуговування залізничним і автомобільним транспортом.

За даними самої компанії, через " ЕВЕРІ " перевантажується до 37 % виробленої на Україні меляси.

Немає коментарів:

Дописати коментар