Шукати в цьому блозі

неділю, 17 листопада 2013 р.

ЧСЗ провів швартові випробування буксира ORION

Чорноморськийсуднобудівний завод провів швартові і ходові випробування багатоцільового морського буксира «ORION». Буксир проекту G07ВL  побудований ПАТ «ЧСЗ» для латвійської компанії АS «PKL Flote», яка планує використовувати судно для роботи в районі Балтійського моря.

Будівництво нового багатоцільового морського буксира здійснювалося відповідно з правилами Класифікаційного суспільства Російського Морського Регістру Судноплавства та умовами контракту, укладеного між ЧСЗ і АS «PKL Flote».

Це судно оновленого проекту, призначене для буксирування і проводки суден в акваторії портів, здійснення ескортних операцій, боротьби з пожежами на суднах, а також для виконання криголамних робіт.

Проект G07ВL багатоцільового морського буксира розроблений проектно-конструкторським центром Чорноморського суднобудівного заводу відповідно до міжнародних правил, що застосовуються до суден даного типу.

Пропульсивний комплекс буксира забезпечує тягу не менше 65 т. на швартових і складається з 2-х головних двигунів з допоміжними механізмами, 2- х поворотних гвинто- рульових колонок з гвинтами регулювання кроку в насадках. Судно має додаткове підкріплення корпусу для роботи в льодах.

Довжина габаритна: близько 34,2 м.
Ширина габаритна: близько 13,0 м.
Швидкість:до 12,5 вузлів на передньому ходу і до 10 вузлів на задньому ходу .
Висота борту на міделі: 5,633 м.

Немає коментарів:

Дописати коментар