Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 27 червня 2014 р.

"Нібулон" в 2014 році інвестує в розвиток 40 млн доларів

Сільськогосподарське підприємство "Нібулон" (Миколаїв), один з найбільших в Україні виробників і експортерів зернових та олійних культур, планує в 2014 році інвестувати в розвиток бізнесу 40 млн доларів.

Зазначені кошти будуть спрямовані на подальше будівництво власного флоту, зокрема буксирів, несамохідних суден і грейферного крана-маніпулятора.

Компанія також інвестує частину коштів у реконструкцію перевантажувального терміналу в Миколаєві в частині збільшення обсягів зберігання сільгоспкультур.

У прес-службі "Нібулону" відзначили, що девальвація курсу гривні ніяк не впливає на інвестплани компанії. ТОВ "СП" Нібулон "створене в 1991 році.

Довідка: СП "Нібулон" є одним з найбільших операторів на зерновому ринку країни. Компанія розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю понад 1,7 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал у Миколаєві. "Нібулон" з 2009 року реалізує проект, що передбачає введення в експлуатацію в цілому 17 елеваторів і річкових терміналів, створення флоту з 57 самохідних і несамохідних суден (у тому числі 14 буксирів) загальним дедвейтом 200 тис. тонн. 

Немає коментарів:

Дописати коментар