Шукати в цьому блозі

вівторок, 3 червня 2014 р.

У порту "Очаків" запрацював новий зерновий термінал

Прийнято в експлуатацію 1 чергу комплексу з перевантаження та зберігання зернових культур компанії «Ю - Порт Очаків» обсягом 20 тисяч тонн.
Площа забудови на території ТОВ «Порт Очаків» (Миколаївська обл.) складає 3188 кв. м. Потужність перевантаження зерна - 250 тис. тонн на рік. На підприємстві створено 66 робочих місць, - повідомляє прес -служба Мінінфраструктури.

Комплекс буде забезпечувати прийом зернових вантажів з автомобільного та водного транспорту, накопичення, зберігання та відвантаження на морські судна.

«Проект зі зміцнення та розвитку терміналу є у фінансовому плані АМПУ на 2014 рік. Крім того, відбулася державна експертиза проекту будівництва глибоководного порту в Очакові і цей проект стане реальністю», - зазначив заступник глави Адміністрації морських портів України Олександр Голодницький .

За словами начальника адміністрації Миколаївського морського порту Василя Іванюка, новий об'єкт вкрай важливий для міста Очаків, адже це не тільки потужний інфраструктурний проект, а й нові робочі місця, додаткові надходження до бюджету.


Також на території ТОВ «Порт Очаків» побудована перша черга складу для приймання збіжжя з автомобільного транспорту, зберігання і відвантаження зернових культур насипом або генеральних вантажів. Місткість складу - 9500 тонн. На підприємстві створено 19 робочих місць.

Немає коментарів:

Дописати коментар