Шукати в цьому блозі

вівторок, 20 травня 2014 р.

Пропускні потужності Миколаївського портового елеватора збільшать до 1,5 млн т

Реконструкція, запланована на філії ВАТ «ДПЗКУ» Миколаївський портовий елеватор, почнеться в найближчі дні. Після її завершення пропускні потужності підприємства збільшаться на півмільйона тонн.
Про це повідомили в прес- службі корпорації з посиланням на директора елеватора Михайла Бадюл .

«Ми планували розпочати робочий процес трохи раніше, тим більше, що проект реконструкції вже був повністю готовий, нове обладнання частково проплачено, а також слюсарна майстерня та зварювальний пост готові до роботи, але процедурні моменти внесли свої корективи», - поділився Михайло Бадюл .
За його словами, корпорація очікувала, поки міська рада прийме необхідні рішення, що підтверджують право право підприємства на користування землею.

За словами директора, після отримання висновку проектної експертизи з містобудівних умов і обмежень, на підприємстві починається будівництво нової лінії автоприймання  зерна в складі нового автопідйомника, автомобільних вагів і двох транспортерів .


«Якщо раніше потужність Миколаївського портового елеватора становила мільйон тонн зернових, то після будівництва нової лінії цей показник буде збільшений і складе півтора мільйона тонн», - стверджує директор

Немає коментарів:

Дописати коментар