Шукати в цьому блозі

суботу, 10 травня 2014 р.

Для "Океану " шукають нові замовлення і нового власника

На суднобудівному заводі "Океан" планується реалізація низки замовлень від Польщі на  будівництво трьох суден. Про це в ході прес -конференції 10 квітня розповів голова Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук.

За його словами, на даний час, підприємством розглядається дві пропозиції з будівництва трьох буксирів і одного великого судна для Польщі.

Микола Романчук також повідомив, що на завод завезено необхідну кількість сировини, металу для першочергових робіт з відновлення діяльності.

Сайт " Преступности.нет" передає слова глави Миколаївської ОДА про те, що до літа цього року завод "Океан" змінить власника, і купить його власник не з України і не з Росії.

Микола Романчук заявив, що він як губернатор області вже звернувся до Господарського суду Миколаївської області і попросив тимчасово припинити судовий процес у ліквідації підприємства , так як йому необхідно вивчити матеріали справи.


- До 5 травня «Smart Holding» піде, буде зупинена ліквідація, потім завод пройде назад стадію банкрутства, а потім ми скажемо, хто хоче купити цей завод за кредиторської заборгованості не 2 мільярди 100 мільйонів гривень, а максимум - 130 мільйонів гривень , - сказав губернатор.

Немає коментарів:

Дописати коментар