Шукати в цьому блозі

четвер, 8 травня 2014 р.

"Нібулон" і "Ніка- Тера" відзначені Національним морським рейтингом

Переможцями відразу двох номінацій національного морського рейтингу України за підсумками 2013 стала компанія "Ніка- Тера" (генеральний директор А. Гайду).
"Ніка- Тера" посіла перше місце в номінації "Золотий причал", за здачу в експлуатацію минулого року двох морських причалів загальною довжиною 531 метр.

Також миколаївський термінал став переможцем номінації "Новий причал", за введення нових потужностей, які дозволили порту збільшити річну перевалку карбаміду на 1,7 млн ​​тонн на рік.

У номінації "Оновлення флоту", де відзначаються українські компанії, які домоглися найбільшого приросту транспортних або спеціалізованих судів під українським прапором, за підсумками 2013 перше місце зайняла компанія «Нібулон» (генеральний директор А. Вадатурський) - для компанії побудований плавкран вантажопідйомністю 45/60 т, інтенсивність 20 тис. тонн вантажів на добу.


Ще одне миколаївське підприємство було відзначено в номінації «Золота тонна», в якій нагороджуються приватні портові оператори, які досягли за підсумками року найвищого вантажообігу за всю історію свого підприємства і чий річний обсяг вантажоперевалки становить не менше 1 млн тонн. За підсумками 2013 рекорди вантажообігу у своїй історії встановили 4 стивідорних компанії, і четверте місце зайняла «Стивідорна інвестиційна компанія» (директор А. Соловйов) - 1117.6 млн тонн.

Немає коментарів:

Дописати коментар