Шукати в цьому блозі

неділю, 18 травня 2014 р.

Група компаній «Прометей» інвестує в розвиток $3 млн

Група компаній «Прометей» (Миколаїв) планує до жовтня 2014 року збільшити елеваторні потужності на 38,9 % - до 250 тис. тонн одноразового зберігання.

«У нас наступні покупки - два елеватори в Миколаївській області. І тоді елеваторний банк компанії складе сім зерносховищ ... Зараз у нас 180 тис. тонн одноразового зберігання. Вважаю, близько 250 тис. тонн буде у вересні- жовтні» , - сказав президент компанії Рафаель Гороян на 6-му щорічному форумі Інституту Адама Сміта «Агробізнес України».

За його словами, вартість операції з придбання двох елеваторів складе близько $ 2 млн.

Крім того, компанія має намір інвестувати близько $ 1 млн на модернізацію одного елеватора в Київській області потужністю 50 тис. тонн одноразового зберігання.

Рафаель Гороян уточнив, що кредитний портфель групи компаній «Прометей» дорівнює нулю, інвестиції будуть здійснюватися за рахунок власних коштів. Компанія не планує найближчим часом нарощувати земельний банк і не має масштабних планів щодо збільшення поголів'я свиней.


Довідка : ГК «Прометей» надає послуги зі зберігання, доробки та логістиці зернових культур та соняшнику. Її земельний банк становить 2 тис. га. Компанія також має активи в тваринництв , загальне поголів'я свиней оцінюється в 2 тис. голів.

Немає коментарів:

Дописати коментар