Шукати в цьому блозі

суботу, 17 травня 2014 р.

Завод "Екватор" освоїв виробництво нових кондиціонерів для залізничного транспорту

У першому кварталі 2014 заводом «Екватор» завершено освоєння виробництва нових автономних кондиціонерів АВК-10-1, АВК- 26 для залізничного транспорту.

Кондиціонери призначені для підтримки комфортних параметрів повітря в кабіні машиніста (АВК-10-1) і в салоні вагона (АВК- 26) нового приміського дизель-поїзда ДПКР-1К.

Кондиціонери мають ряд особливостей:
• широкий діапазон робочих температур навколишнього повітря - від -50 до +55 оС;
• мінімальні габарити по висоті за рахунок використання високопродуктивних горизонтальних спіральних компресорів;
• наявність у кондиціонера АВК- 26 значного запасу холодопродуктивності (не менше 2 кВт на номінальному режимі), що дозволяє тривало експлуатувати обладнання в умовах жаркого клімату;
• наявність датчиків забруднення повітряних фільтрів.

Вироби успішно пройшли типові та міжвідомчі випробування.

Партія з двох кондиціонерів АВК-10-1 і шести АВК-26 відвантажена замовнику (ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод) для комплектації головного дизель- поїзда ДПКР-1К.

Довідка rtpp.com.ua: ПАТ "Завод" Екватор "займається випуском обладнання для систем кондиціонування повітря суден, кораблів і морських платформ, а також для залізничних вагонів і локомотивів.


За підсумками 2013 року "Завод" Екватор" збільшив нерозподілений прибуток з 32,083 млн.грн. до 51,362 млн.грн. При цьому чистий прибуток також виріс до 19,279 млн.грн. (за підсумками 2012 він становив 11,745 млн.грн).

Немає коментарів:

Дописати коментар