Шукати в цьому блозі

середу, 7 травня 2014 р.

На "Зорі - Машпроект" новий генеральний директор

Генеральним директором ДП НВКГ «Зоря» - «Машпроект» призначений Юрій Султанський. На цій посаді він змінив Юрія Марковцева. Про це повідомив т.в.о. генерального директора ДК «Укроборонпром» Юрій Терещенко. Відповідні накази підписані 26 березня 2014. 

«Вперше за 11 років керівником флагмана національного газотурбобудування став представник інтересів колективу підприємства. У своїй діяльності Ю.Султанскій не залежатиме від тиску регіональних або олігархічних кланів», - сказав Ю.Терещенко. Він побажав новопризначеному керівнику підприємства, а також колективу успішної роботи і надійних ділових партнерів.

Нагадаємо, що раніше Юрій Султанський обіймав посаду директора з маркетингу і впровадження газотурбінних проектів.

Кортко про нового директора. Трудову діяльність Ю.О. Султанський почав на ВО «Зоря» в 1969 році. За 42 роки роботи на підприємстві він пройшов шлях від електромеханіка до тепер уже генерального директора.

Юрій Олегович народився 28 вересня 1952 року в м.Кримск Краснодарського краю. У 1978 році закінчив Миколаївський кораблебудівний інститут за спеціальністю «Суднові силові установки». Ю.О. Султанський нагороджений медаллю за заслуги перед військово- морськими силами Польщі. У 2007 році указом Президента України йому присвоєно звання «Заслужений працівник промисловості України».

Немає коментарів:

Дописати коментар