Шукати в цьому блозі

понеділок, 19 травня 2014 р.

За 3 місяці 2014 року Миколаївський глиноземний завод виконав план з виробництва глинозему на 102%

За 3 місяці 2014 Миколаївський глиноземний завод, що входить в компанію РУСАЛ, виконав план з виробництва глинозему на 102.35 % і випустив 365,5 тис. тонн продукції.
У 1 кварталі 2014 завод зберіг темпи розвитку виробництва.



Середня заробітна плата за перший квартал, порівняно з аналогічним періодом 2013 року, зросла на 520 грн. (або на 8.2%) і склала 6860 грн. Це найвищий показник в металургійній галузі України.

Система мотивації на МГЗ побудована таким чином, що рівень заробітної плати прямо залежить від виконання показників діяльності підприємства в цілому та особистого внеску кожного співробітника в їх досягнення.

Одним з пріоритетних напрямків у діяльності підприємства є розвиток виробничої системи. Її основні цілі - скорочення втрат, зниження собівартості продукції, оптимізація технологічних процесів. У роботу з розвитку виробничої системи включилися практично всі заводські виробничі підрозділи, як робітники, так і ІТП.

Сумарний ефект від реалізації заходів, спрямованих на підвищення ефективності процесів на МГЗ, в першому кварталі склав 219 158 доларів.

Під пильним контролем на МГЗ пилопригнітання при експлуатації шламосховищ № 1 та № 2. У стадії завершення знаходиться будівництво спринклерної системи на експериментальному ділянці. Спринклери швейцарської фірми «Komet» з радіусом розпилу 50 метрів дозволять накривати всю площу експериментального ділянки. Кожна нитка буде управлятися окремо за допомогою системи wi - fi . Це підвищить оперативність управління системою при різних погодних умовах і стані поверхні шламу. Надалі система буде задіяна на всій площі шламосховища .

За словами генерального директора МГЗ Дмитра Мирного, перший квартал завод відпрацював в умовах триваючого економічної кризи. При цьому МГЗ реалізує програму по зниженню витрат і підвищенню ефективності виробництва .


Тривають і програми соцпартнерства, які вносять вагомий внесок у стійкий розвиток міста і регіону . Цього року пріоритет відданий вирішення нагальних проблем прилеглих сіл Жовтневого району, на території якого знаходиться завод. Триває збір заявок за програмою «Територія РУСАЛу» .

Немає коментарів:

Дописати коментар