Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Термінал «Евері» відвантажив рекордну партію соняшникової олії

У другій половині травня 2014 термінал ТОВ «Евері » (Миколаїв) здійснив відвантаження на судно "OCEANSPIRIT" рекордну за обсягом партію соняшникової олії. У напрямку Близького сходу було відвантажено 31,5 тис. тонн зазначеної продукції. Про це повідомила прес -служба компанії.

«Термінал «Евері» виконав відвантаження 31,5 тис. тонн української нерафінованої соняшникової олії в одну з країн Близького Сходу. Даний обсяг відвантажень на судна є рекордним для терміналу, оскільки раніше обсяг відвантажуються партій, як правило, становив у середньому від 8 тис. до 10 тис. тонн. На великі судна завантажувалося  в основному, від 20 тис. до 30 тис. тонн соняшникової олії, а в листопаді минулого року був встановлений попередній рекорд відвантаження - 30 тис. тонн. Тепер ми переступили і цей рубіж» , - говорітсяв повідомленні.

Генеральним агентом відправленого судна виступала компанія NOVICLLC, суб-агентом по Миколаєву - Морське агентство «Ніка».

Також наголошується, що в поточному сезоні термінал «Евері» є одним з лідерів по вантажообігу серед маслоналивная терміналів України. Збільшення єдиноразового обсягу відвантажень, і тенденція щорічного збільшення вантажообігу терміналу в цілому говорить про те, що « Евері » є одним з основних маслоналивних терміналів в Україні 

Немає коментарів:

Дописати коментар