Шукати в цьому блозі

суботу, 10 жовтня 2015 р.

Термінал "Евері" наростив потужності з перевалки до 1,5 млн.т

9 жовтня 2015 року ТОВ «ЕВЕРІ» (група компаній OREXIM) ввела в експлуатацію п'ятого чергу морського перевантажувального терміналу в Миколаєві.

П'ятий виробнича чергу - це 8 резервуарів об'ємом по 6 750 м.куб кожна, дві автомобільні вагові, автомобільна зливна і прохідна з ваговою і експрес- лабораторією. Вона була побудована в рекордний час, нормативні терміни будівництва були скорочені в 3 рази. Із введенням цієї черги завершується освоєння виробничого майданчика підприємства на вул.Млінной.
Сьогодні сумарний обсяг резервуарного парку «ЕВЕРІ» становить 145,89 тис.м.куб. (36 резервуарів) рослинних олій та меляси, перевантажувальна потужність 1,5 млн.тонн на рік.
Через морський перевантажувальний термінал «ЕВЕРІ», розташований в Миколаївському морському торговому порту, перевантажується до 37% виробленої в Україні меляси. За підсумками 2014 року відповідно до рейтингу агентства NOVIK морської перевантажувальний термінал «ЕВЕРІ» серед 1 терміналів України, що займаються перевантаженням рослинних олій, з вантажообігом в 835 тис.тн., посів перше місце за обсягами перевалки
Максимальна швидкість на судно масла рослинного - 850 т / год, меляси бурякової - 550 т / год.
Термінал здатний приймати вантаж з автомобільного та залізничного транспорту. Здійснює навантаження флексі-танків на ж д і авто - платформах (10 пунктів навантаження).
Впроваджена інтегрована система менеджменту якості на основі міжнародних стандартів ISO, ефективна робота якої забезпечує управління ризиками та їх мінімізацію. На підприємстві працює 237 кваліфікованих працівників.
ТОВ «ЕВЕРІ» входить до групи компаній OREXIM, створено в 2006 році, як спеціалізоване підприємство по зберіганню і перевалки рослинних масел і меляси.
У 2010 році була введена перша черга морського перевантажувального терміналу з потужністю по зберіганню меляси в 12 тис.м.куб.

Немає коментарів:

Дописати коментар