Шукати в цьому блозі

неділю, 4 жовтня 2015 р.

Миколаївські курорти за сезон 2015 відвідали 250000 туристів

Миколаївську область відвідало більше 250 000 туристів. Про це розповіла заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, підбиваючи підсумки літнього туристичного сезону 2015 року.

Протягом літнього оздоровчо-туристичного сезону цього року на території Миколаївської області оздоровлено понад 250 тис. організованих туристів, що на 7% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Коефіцієнт заповнюваності закладів склав близько 70%.
Про це свідчать і кошти, що залучаються для організації відпочинку, - за перше півріччя 2015 в розвиток туристичної інфраструктури області було вкладено майже 10 млн.грн. інвестиційних коштів, що на 1,1 млн. грн. більше порівняно з 2014 роком.
«Ведеться активна робота з популяризації туристичного потенціалу області - проведення рекламно-інформаційних турів, організовуються тренінги-семінари спільно з компанією Google Україна, триває робота по створенню туристичного інформаційного порталу області, розробляється туристична карта та путівник по Миколаївській області», - зазначила Оксана Янішевська.
Розповіла заступник голови облдержадміністрації та про оздоровлення дітей Миколаївщини за річний період 2015 року.
За рахунок усіх джерел послугами оздоровлення та відпочинку охоплено понад 66000 дітей шкільного віку (або 61,6% від загальної кількості дітей шкільного віку). Цього року на організацію оздоровлення та відпочинку дітей вдалося зібрати понад 21 млн. Грн., З них майже 12 млн. Грн. виділено з обласного бюджету, 6 млн.грн. - Кошти районних бюджетів, трохи більше 3 млн. Гривень - позабюджетні залучені кошти.

Немає коментарів:

Дописати коментар