Шукати в цьому блозі

вівторок, 6 жовтня 2015 р.

НІБУЛОН інвестував $7млн. в оновлення сільгосптехніки

Компанія НІБУЛОН (Миколаїв) придбала вісім нових тракторів Fendt-936, які поповнять парки філій "Снігурівська" і "Лідіївське", "Чуднівська" і "Бистрицька", "Кам'янець-Подільська", "Чигирин", "Біловодська. Сучасна техніка візьме участь в нинішніх жнивах пізніх зернових культур, що значно прискорить терміни її проведення.

"Настає час, коли потрібно зробити технологіям крок вперед, коли потрібно проводити зміни. І сьогодні" Нібулон "знову підтверджує марку компанії-новатора, активно інвестує в розвиток сільського господарства", - зазначив заступник генерального директора компанії "Нібулон" по сільгоспвиробництву Костянтин Хмельницький.
Також повідомляється, що компанія продовжує інвестувати кошти в оновлення парку сільськогосподарських машин. Цього року загальна сума інвестицій склала близько $7 млн. Крім тракторів, було придбано 10 сучасних комбайнів «John Deer» і «Case», які вже взяли участь у збиранні врожаю.
Костянтин Хмельницький розповів, що завдяки цим інвестиціям було створено 36 нових робочих місць для висококваліфікованих механізаторів, і висловив упевненість, що придбання сучасної техніки дозволить значно підвищити ефективність праці. За його словами, цього року філія "Снігурівська" демонструє хороші результати - зібрано близько 22 тис.т зерна. Це близько 7% від запланованого загального валового збору всієї компанії.
"Що таке потужна техніка, ми знаємо не зі слів, а зі своєї роботи. Нові комбайни допомогли нам дуже швидко закінчити збір озимого ячменю. А ці трактори дозволять якісно і в строк, і в стислі терміни підготувати землю під посіви", - додав заступник директора філії Олександр Басанчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар