Шукати в цьому блозі

четвер, 6 серпня 2015 р.

Миколаївський аеропорт передали з обласної до міської власності

Депутати Миколаївської обласної ради на сьогоднішній сесії ухвалили кілька рішень, що стосуються комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв».

Так, депутати прийняли рішення звільнити Олексія Мелашич з посади генерального директора КП МАН з 30 липня 2015 «за одноразове грубе порушення трудових обов'язків керівником підприємства, пов'язане з істотним порушенням фінансової дисципліни, зокрема порушенням законодавства про оплату праці, а також порядку ведення обліку та фінансової звітності».
Крім того, облрада ухвалила рішення про безоплатної передачі майна аеропорту з власності територіальних громад сіл, селищ та міст Миколаївської області у комунальну власність громади міста Миколаєва.
Мова йде про цілісно-майновий комплекс аеропорту, вартість якого, як зазначено в проекті рішення, становить 20 мільйонів 133 тисяч 958 гривень.
На цій же сесії Миколаївська обласна рада виділила 1,5-мільйонну субсидію з обласного бюджету КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» на покриття збитків комунальному підприємству« Міжнародний аеропорт Миколаїв »для погашення частини заборгованості по заробітній плати і нарахувань на неї в сумі 1,5 мільйона гривень.
Як зазначив начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Едуард Волошинович, на сьогоднішній день заборгованість по зарплаті становить 2,8 мільйона гривень без нарахувань на заробітну плату, а разом з ними ця сума становить 4,7 мільйона гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар