Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 серпня 2015 р.

Німецька компанія FLSmidth бере участь у модернізації МГЗ

ТОВ "Миколаївський гліноземний завод" уклав контракт з компанією FLSmidth на технологічну частину проекту з модернізації установки з класифікації пісків з розбавленої вареної пульпи.

За словами директора з виробництва МГЗ Володимира Красноярського, FLSmidth - відома фірма світового масштабу, з якою завод вже успішно здійснював роботу з розширення виробничих потужностей. Компанія залучена для комплексного вирішення завдання щодо виведення пісків із застосуванням дугових грохотів, які будуть сконструйовані і виготовлені під конкретні параметри пульпи технологічного потоку. Також завод отримає тривалі гарантії на поставлену технологію і основне обладнання.
На першому етапі роботи за контрактом, на проммайданчику МГЗ проведена стартова нарада, де обговорили представлене компанією будівельне завдання на знову проектована будівля вузла класифікації з урахуванням розміщення основного технологічного обладнання двох технологічних потоків з планами поверхів, їх висотними відмітками, прикладеними навантаженнями - статичними і динамічними, зазначенням точок прикладання і розміри прив'язок до осей будівлі.
Представник компанії FLSmidth Манфред Бах зазначив, що задоволений результатами зустрічі. Він високо оцінив професіоналізм співробітників підприємства

Немає коментарів:

Дописати коментар