Шукати в цьому блозі

середу, 24 лютого 2016 р.

«Ніка-Тера» почала працювати з деревиною

У січні морський термінал «Ніка-Тера» (ТОВ «МСП Ніка-Тера» входить в Group DF) здійснив перевалку 176,7 тис.тонн вантажів.

У загальному обсязі вантажообігу зернові культури склали 61% (107,9 тис.тонн). Цей показник на 44% більше, ніж в січні минулого року. Збільшення відбулося завдяки своєчасно накопиченому товару в наприкінці 2015 року, - уточнюють в прес-службі підприємства.

Мінеральні добрива склали 31,4% (55,4 тис.тонн). З початку року відбувається планомірне скорочення перевалки калію хлористого, що пов'язано зі зниженням попиту на цей вантаж і зменшенням його випуску.

Частка навалювальних вантажів в загальному вантажообігу «Ніка-Тери» за січень склала 7,6% (13,4 тис.тонн).

«У цьому році ми почали працювати з новим для нас вантажем - деревиною. Технологія перевалки лісових вантажів дозволяє вивантажувати ліс за допомогою лісового грейфера на відкритий майданчик. Компанія-замовник переробляє цю сировину в тріску, використовуючи щепорубку з метою накопичення суднової партії і відвантаження морськими судами на ринок Туреччини. Таким чином, через розширення номенклатури вантажів, ми збільшуємо обсяги перевалки і завантажуємо роботою підприємство », - зазначив .Голова товариства «МСП Ніка-Тера» Олександр Гайду

Перевалка транзитних вантажів, у порівнянні з січнем 2015 року, скоротилася на 91,6% до 10,9 тис. Тонн, експортних вантажів на 6,7% до 155,9 тис. Тонн і на 13,7% до 9,9 тис . тонн перевалка імпорту. За січень підприємство опрацювало 13 суховантажів.

Немає коментарів:

Дописати коментар