Шукати в цьому блозі

неділю, 17 липня 2016 р.

На ПУ АЕС завершила роботу місія технічної підтримки ВАО АЕС

7 липня на Южно-Українській АЕС завершила роботу місія технічної підтримки Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують атомні електростанції (ВАО АЕС). Метою місії була передача інформації та кращих міжнародних практик в області підвищення ефективності адміністративного контролю і управління виробничою діяльністю з боку керівників середньої та вищої ланки.


У команду експертів входили фахівці з Росії, Болгарії та Ірану. Протягом 3 днів вони знайомили південно-українських фахівців з методиками та підходами в області підвищення ефективності адмінконтроль. Робота проходила як у вигляді презентацій, так і шляхом бесід і обговорень з персоналом станції, в ході яких експерти передавали свій досвід з даного аспекту діяльності.

Підводячи підсумки місії, керівник міжнародної команди Лев Зав'ялов відзначив позитивні результати: «Ми будували роботу таким чином, щоб видати якомога більше додаткової інформації, яка буде корисна південно-українському майданчику. Наші рекомендації станція буде використовувати для поліпшення діяльності в галузі управління виробництвом. Ми прагнули, щоб вони були зрозумілі, доступні для персоналу і можуть бути реалізовані. Я був учасником місії партнерської перевірки ВАО АЕС на Южно-Українській атомній станції в 2014 році і сьогодні можу відзначити прогрес в діяльності цього підприємства. Це підтверджують і експерти нинішньої команди ».

Через місяць на адресу ЮУАЕС буде направлений офіційний звіт за результатами роботи міжнародних експертів місії технічної підтримки з рекомендаціями для поліпшення контролю виробничої діяльності. А у вересні цього року на південно-українському майданчику планується проведення повторної партнерської перевірки ВАО АЕС, експерти якої оцінили прогрес у виявлених в ході останньої перевірки областях для поліпшення з точки зору поточного стану справ.

Немає коментарів:

Дописати коментар