Шукати в цьому блозі

четвер, 21 липня 2016 р.

У Миколаєві відкрито студентський бізнес-інкубатор

1 липня, в Національному університеті кораблебудування ім.Адмірала Макарова відбулося урочисте відкриття студентського бізнес-інкубатора факультету економіки моря.

Проект реалізується в рамках договору про співпрацю, який в цей же день був підписаний між НУК ім.Адмірала Макарова та Регіональним фондом підтримки підприємництва.


Передбачається, що студенти факультету економіки моря зможуть в рамках бізнес-інкубатора краще освоїти не тільки теорію сучасної економіки, а й створити власні бізнес-проекти і стартапи.

Фактичним керівником бізнес-інкубатора стане Володимир Парсяк, декан факультету економіки моря, науковим керівником - Оксана Кириченко, а Володимир Євсєєв, керівник Фонду, очолив експертну раду підприємців.

У своєму виступі Володимир Євсєєв сміливо порівняв стартує проект з такими, що відбулися аналогами - Силіконової долиною і Сколково.

На церемонії відкриття бізнес-інкубатора були присутні директор НФ «Приватбанк» Федір Димов, президент регіональної торгово-промислової палати Ігор Катвалюк, керівник Центру підтримки підприємців Артем Ващиленко і цілий ряд відомих в місті бізнесменів.

Власне, саме миколаївським підприємцям доведеться стати бізнес-ангелами, тобто приватними інвесторами студентських стартапів. Якусь частину фінансування організатори сподіваються отримати по лінії міжнародних донорських та грантових програм. Ще один варіант був озвучений Володимиром Парсяк - перші бізнес-проекти студентів можуть бути реалізовані в рамках бізнес-середовища самого університету, який також є дуже великим господарським об'єктом.

Немає коментарів:

Дописати коментар