Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Прометей придбав ще 3 елеваторних комплекси

Мережа елеваторів компанії «Прометей» на початку червня поповнилася 3 елеваторами - в с. Помічна Новоукраїнського району Кіровоградської області, в с. Чотирбоки Шепетівського району Хмельницької області та в м Снігурівка Миколаївської області. Таким чином, загальна кількість елеваторів «Прометей» зросла до 12, повідомляє прес-служба компанії.



Згідно з повідомленням, на момент покупки все елеватори знаходилися в робочому стані, тому приймання зернових і олійних культур на місцях не припинялася.

Елеватор в с. Помічна розташований на території 21 га і являє собою комплекс з 10 силосних корпусів і 21 складу підлогового типу зберігання. Загальна накопичувальна ємність зерносховищ становить до 130 тис.т. Половина складів механізовані - обладнані системою верхніх і нижніх галерей. Комплекс оснащений 3 точками приймання, а також електронними автомобільними вагами. Доопрацювання зерна здійснюється за допомогою 3 сушарок і 5 зернових сепараторів.

Повідомляється, що лабораторія елеватора оснащена сучасним високоякісним обладнанням і атестована для аналізу шести культур - пшениці, ячменю, соняшнику, кукурудзи, ріпаку та сої.

До елеватору підведена ж / д гілка, є вагонні ваги, тепловоз, можлива відвантаження на ж / д транспорт.

Елеваторний комплекс в с. Чотирбоки складається з 15 складів підлогового типу зберігання, загальною накопичувальної ємністю до 30 тис.т. Елеватор оснащений 5 точками приймання, а також автомобільними вагами. Склади механізовані - обладнані системою верхніх і нижніх галерей. Доопрацювання зерна здійснюється за допомогою 2 зернових сепараторів, а також 3 зернових сушарок.

Лабораторія елеватора атестована для аналізу шести культур - пшениці, ячменю, соняшнику, кукурудзи, ріпаку та сої. Підведена ж / д гілка.

Снігурівський елеваторний комплекс складається з 15 складів підлогового типу зберігання і 2 силосних корпусів, загальною ємністю до 60 тис.т. Більше половини зерносховищ механізовані, елеватор оснащений 5 точками приймання зерна і обладнаний автомобільними вагами. Для доопрацювання зерна використовуються 4 сепаратора, один з яких пересувний, а також 2 зернові сушарки.

Відзначається, що лабораторія комплексу оснащена сучасним високоякісним обладнанням і атестована для аналізу 13 культур - пшениці, ячменю, соняшнику, кукурудзи, жита, тритикале, вівса, проса, гороху, гірчиці, сорго, ріпаку та сої.

Також до елеватору підведена ж / д гілка, є вагонні ваги вантажопідйомністю до 150 т, власний тепловоз, можлива відвантаження на ж / д транспорт.

Немає коментарів:

Дописати коментар