Шукати в цьому блозі

середу, 19 березня 2014 р.

«Нібулон» перевіз близько 177 тис. т вантажів по водних артеріях України в 2013 році

У навігаційному сезоні 2013 року обсяг перевезень по українських річках силами флоту компанії «НІБУЛОН» склав майже 177 тис. тонн (у тому числі і на експорт). Для порівняння: за аналогічний період минулого року - більше 110 тис. тонн.

Зараз на власному суднобудівно-судноремонтному заводі компанія будує два наступних буксири проекту POSS - 115, а подальші суднобудівні плани включають відомості несамохідних суден нового проекту NBL -91, повідомляє прес-служба СП «НІБУЛОН».

З серпня 2013 року на зовнішньому рейді Миколаївського морського торговельного порту продовжує свою роботу самохідний плавучий кран «Святий Миколай». На сьогоднішній день він вже повністю довів свою ефективність. За 30 тижнів роботи їм було догружен з несамохідних суден понад 556 тис. тонн пшениці, ячменю, кукурудзи, ріпаку та інших культур.


За минулий 2013 календарний рік експорт компанії «НІБУЛОН» склав більше 4 млн. тонн. Нинішній 2013/14 маркетинговий рік компанія планує завершити з рекордною для себе позначкою - більше 5 млн. тонн, відзначається в повідомленні компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар