Шукати в цьому блозі

неділю, 9 березня 2014 р.

ЗВЕРНЕННЯ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ ДО ВСІХ ПРЕДСТАВНИКІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ДІЛОВИХ КІЛ

Шановні члени ТПП України!
Шановні представники українського бізнесу!
Дорогі співвітчизники!
Торгово-промислова палата України, як одна з найбільших вітчизняних ділових асоціацій, заявляє про своє глибоке занепокоєння ситуацією, яка протягом останнього часу склалась у нашій державі.
У країні до існуючого внутрішнього напруження додалась несподівана потужна зовнішня загроза.
У таких надзвичайних умовах Торгово-промислова палата України закликає всіх членів Палати, всіх підприємців та громадян України об'єднатися заради збереження нашої держави.
Кожний житель країни зобов'язаний зробити все можливе, щоб відвести небезпеку для життя та добробуту наших людей, забезпечити гарантування невід'ємних життєво необхідних прав та свобод громадян України, збереження незалежності та територіальної цілісності нашої держави.
За умов, що склалися, необхідно якомога скоріше забезпечити ефективне управління країною та беззаперечне верховенство права в ній, терміново розгорнути здійснення фундаментальних змін в політичній та економічній сферах, створити по-справжньому сприятливий діловий та інвестиційний клімат, стабілізувати фінансову та банківську системи.
Торгово-промислова палата України об'єднує майже 10 тисяч підприємців з усіх куточків країни - від Закарпаття до Луганської області, від Чернігівщини до Автономної Республіки Крим. Її головне завдання - всебічне сприяння економічному розвитку Української держави, створення належних умов для ведення малого та середнього бізнесу в усіх регіонах, удосконалення зовнішньоекономічних зв'язків та експортної складової вітчизняного підприємництва. Реалізувати ці загальнонаціональні завдання, життєво необхідні українському бізнесу, можливо лише за умови політичної, економічної та соціальної стабільності у нашому суспільстві.
ТПП України завжди була і залишається прибічницею соціальної відповідальності бізнесу, не стоїть осторонь гострих проблем, які хвилюють ділове середовище і суспільство в цілому, готова надати підтримку і забезпечити захист кожного українського підприємця, якщо цього вимагає ситуація. Тому наша організація не може залишатись байдужою і зараз.
У таких важких умовах, що склались, ТПП України і всі регіональні палати готові використати всі свої можливості для стабілізації ситуації в Україні, забезпечення нормального функціонування її інфраструктури, готові об'єднати для цього зусилля всіх українських підприємців.
Зважаючи на нагальну необхідність кардинального реформування діяльності Уряду на економічному напрямку, ТПП України готова стати активним учасником розробки відповідних складових такого реформування та, враховуючи світовий і європейський досвід діяльності торгових палат та за їх партнерської підтримки, взяти на себе виконання нових додаткових функцій координатора процесу саморегулювання бізнесу у сфері внутрішньо- та зовнішньоекономічної діяльності.
Торгово-промислова палата України висловлює тверду впевненість, що члени ТПП, всі підприємці та громадяни України об'єднаються, виявлять мудрість, зваженість та зроблять усе можливе для нормалізації ситуації в країні й її подальшого успішного мирного розвитку.
Торгово-промислова палата України

Немає коментарів:

Дописати коментар