Шукати в цьому блозі

вівторок, 20 січня 2015 р.

Миколаївська митниця поповнила бюджет на 2,9 млрд.грн за 2014

Протягом 2014 Миколаївська митниця поповнила Державний бюджет України на 2,9 млрд. грн., що на 37,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року, і на 3,5% (що становить майже 97,5 млн.грн .) перевиконала індикативні показники, доведені Державної фіскальною службою України.



На 27,7% зросли показники обсягу імпортних товарів за сумою з одночасним зменшенням обсягу імпорту за вагою всього на 1,9%. Зменшення вагових показників відбулося за рахунок зменшення в поточному році сировинних товарів у структурі імпорту оподаткування з 72% до 66,3% (таких, як сировина для виробництва глинозему (сода, боксити та ін .), шпат польовий, кокс металургійний, вапняк і ін.).

Збільшення обсягів імпорту за вартістю на 2,5 млрд. грн., або на 27,7%, відбулося за рахунок зростання у 2014 році обсягів ввезення, крім іншого, нафтопродуктів.
Найбільшими платниками, як і раніше, залишаються ДП «НАЕК «Енергоатом», ТОВ «Сандора», ТОВ «Кліон», група компаній «Техноторг».

Так, ДП «НАЕК «Енергоатом», ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» і ТОВ «Сандора» майже в 1,5 рази збільшили кількість сплачених митних платежів до бюджету; ТОВ «Кліон» (товар - «риба морожена») - майже в два рази.

Немає коментарів:

Дописати коментар