Шукати в цьому блозі

четвер, 8 січня 2015 р.

«Сандора» налагодила виробництво напою Mirinda в 2014 році

Виробничий директор «PepsiCo в Україні» Володимир Єгоренко в інтерв'ю газеті «Южная правда» назвав п'ять основних досягнень «Сандори» в 2014 році:

- Це, безумовно, очікуваний запуск снекового виробництва, старт виробництва Mirinda, а також випуск Pepsi в новій упаковці. Ми можемо по праву пишатися тим, що PepsiCo в Україні однією з перших порадувала своїх споживачів освіжаючим газованим напоєм Pepsi в новому форматі.
Це були ті досягнення, які кожен з вас зможе «побачити на полиці».

Що стосується успіхів на виробництві, то в 2014-му по два співробітники з кожної площадки PepsiCo в Україні пройшли навчання за програмою мінімізації використовуваних ресурсів і максимальної економії по всьому ланцюжку виробництва продукції, а також оптимізації виробничих процесів і процедур.
Цього року, незважаючи на непрості умови ведення бізнесу, ми знайшли час і ресурси й почали lean-навчання співробітників. На даний момент ми активно займаємося розвитком і впровадженням цієї системи, яка, в кінцевому підсумку, призведе до того, що робота на підприємствах компанії стане ще більш цікавою, ефективною і безпечною.

Немає коментарів:

Дописати коментар