Шукати в цьому блозі

четвер, 22 січня 2015 р.

Суднобудівний завод "Океан" повернувся під контроль Smart Group

Одеський апеляційний суд 29 грудня визнав повноважнння арбітражного керуючого Дикого та генерального директора Василя Федіна.

Про це повідомив перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Романчук під час свого виступу в ефірі МОДТРК.

Цим самим суд вирішив спір між різними господарчими структурами за контроль над суднобудівним заводом.

За словами Миколи Романчука на верф претендували компанія, підконтрольна Констянтину Жеваго, російські структури, які діяли через українську компанію "Океан-Судоремонт" та группа Смарт-Холдинг Вадима Новінського.

Миколаївська облдержадміністрація сподівається, що Смарт-Холдинг ліквідує накопичену заборгованість по зарплаті на підприємсті, яка у грудні минулого року складала понад 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що ПАО "Миколаївський суднобудівний завод "Океан" знаходиться у стані банкротства з грудня 2013 року.

Фактично з 2011 року завод керується менеджерами, пов"язаними з  Smart Maritime Group.

01 серпня 2014 року Господарчий суд Миколаївської області затвердив Валерія Морозова на посаді президента ПАО "Миколаївський суднобудівний завод "Океан". Але Морозов так і не зміг зайти на територію підприємства.

Василь Федін є виконавчим директором Smart Maritime Group, суднобудівного дівізону Смарт-Холдінгу, та одночасно - генеральним директором Херсонського суднобудівного заводу




Немає коментарів:

Дописати коментар