Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 9 січня 2015 р.

«Зоря-Машпроект» планує випустити 72 двигуна в 2015 році

Наприкінці грудня відбулося урочисте зібрання, присвячене завершенню виробничого року ДП НВКГ «Зоря» - «Машпроект». На зборах оголосили імена лауреатів премії ДП НВКГ «Зоря» - «Машпроект» - 2014, а також нагородили переможців конкурсу виробничого майстерності. Традиційно підбили підсумки року і позначили перспективи на майбутнє.


На сьогоднішній день на підприємстві визначено обсяг товарного випуску на наступний рік, сформовані виробничі плани.
У програмі 2015-го року - випуск 72 двигунів різного застосування. Великими партнерами наступаючого року будуть замовники з Індії та В'єтнаму з морської тематики. Є також ряд перспективних проектів у газотранспортній сфері в середньоазіатському регіоні та на Близькому Сході. Підприємство має намір розвивати свої контакти з Китаєм, де за останні роки було реалізовано низку енергетичних проектів.

Комплекс продовжить реалізацію інвестиційних проектів. Будуть не тільки виконані вже розпочаті програми оновлення обладнання, але і запущений ряд нових проектів.
Підприємство не залишає роботу над перспективними розробками. Зокрема, інтенсивно ведуться роботи зі створення нового двигуна потужністю 32МВт. Центр науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт комплексу розвиває й інші напрямки, а також не припиняє роботи з удосконалення серійно випускаються виробів.

Немає коментарів:

Дописати коментар