За розмірами площ насаджень, обсягами виробництва і переробки винограду Миколаївщина входить до трійки лідерів серед регіонів України.
Головне управління статистики узагальнило інформацію про переробку винограду та виробництво виноматеріалів за 2014р. Підприємствами області торік перероблено на виноматеріали 44,7 тис.т винограду, що на 37% менше ніж у 2013р.
У структурі сортового складу переработанности винограду найзначніша частина припадає на Мускат (16% загальної кількості), Аліготе (15%).
Середня масова концентрація цукрів переработанности винограду в 2014р. склала 183,2 г / дм3 (на 1% нижче рівня 2013р.), у тому числі власне вирощеного - 182,1 г / дм3 (на 1% нижче) і закупленого - 183,3 г / дм3 (на 0,5 нижче ).
Загальний випуск виноматеріалів порівняно з 2013р. зменшився на 35% і склав 3,2 млн.дал. Із загального обсягу вироблених виноматеріалів найбільша питома вага припадає на виноматеріали для випуску столових вин (47%) шампанські та ігристі (38%).
Головне управління статистики узагальнило інформацію про переробку винограду та виробництво виноматеріалів за 2014р. Підприємствами області торік перероблено на виноматеріали 44,7 тис.т винограду, що на 37% менше ніж у 2013р.
У структурі сортового складу переработанности винограду найзначніша частина припадає на Мускат (16% загальної кількості), Аліготе (15%).
Середня масова концентрація цукрів переработанности винограду в 2014р. склала 183,2 г / дм3 (на 1% нижче рівня 2013р.), у тому числі власне вирощеного - 182,1 г / дм3 (на 1% нижче) і закупленого - 183,3 г / дм3 (на 0,5 нижче ).
Загальний випуск виноматеріалів порівняно з 2013р. зменшився на 35% і склав 3,2 млн.дал. Із загального обсягу вироблених виноматеріалів найбільша питома вага припадає на виноматеріали для випуску столових вин (47%) шампанські та ігристі (38%).
Немає коментарів:
Дописати коментар