Шукати в цьому блозі

четвер, 3 грудня 2015 р.

Завод ім. 61 комунара підписав контракт на будівлю рефрижераторів

ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» (м.Миколаїв) і фірма Monaco Shipping Services (MSS) уклали контракт про співробітництво в організації та будівництві серії рефрижераторів типу «Бухта Руська» для Китаю.


Підписання контракту відбулося в присутності представника «Укроборонпрому», як головного куратора заводу ім. 61 комунара, в рамках робочого візиту президента MSS Бо Раммера на українське підприємство.

Рефрижератор типу «Бухта Руська» (проекти 13476 і 13476М) вантажопідйомністю 4 058 тонн призначений для прийому і транспортування рибної продукції від промислових суден. Він також необхідний для забезпечення промислових суден усіма видами постачання.

Monaco Shipping Services є однією з найбільших спеціалізованих фірм в області фрахтування та будівництва рефрижераторних суден.

Раніше генеральний директор Миколаївського суднобудівного заводу імені 61 комунара Федір Петров повідомив про досягнуту домовленість з Державною прикордонною службою про замовлення на ремонт військових кораблів. Сума замовлення складе близько 100 мільйонів гривень. В даний час на доковому ремота тут знаходиться корабель морської охорони «Григорій Куроп'ятников»

Немає коментарів:

Дописати коментар