Шукати в цьому блозі

четвер, 10 грудня 2015 р.

Миколаївський рітейлер взяв франшизу NOVUS

Мережа супермаркетів NOVUS відкрила в Миколаєві два франчайзингових магазина. Зокрема, пілотні магазини рітейлера в цьому місті з'явилися за адресами: просп. Миру, 40 та вул. Космонавтів, 83.

Раніше в цих приміщеннях працювали супермаркети локальної торгової мережі "П'ятий Океан". При цьому зміни власності на вказані майданчики не сталося, просто власник "П'ятого Океану вирішив розвивати франшизу спільно з NOVUS, - повідомив директор департаменту маркетингу ТОВ «НОВУС УКРАЇНА» Дмитро Москвичов.

"Від старту до запуску проекту пройшло більш ніж 1,5 року. Оскільки проект був пілотним, ми вирішили поінформувати про нього лише після того, як відбудеться запуск", - говорить Дмитро Москвичов.

Як і у всіх інших своїх супермаркетах, в Миколаєві мережу NOVUS пропонує покупцям товари власного виробництва: свіжу випічку, кондитерські вироби та відділ кулінарії. Крім того, в супермаркетах NOVUS завжди тільки свіже незаморожене українське м'ясо.

Довідка rtpp.com.ua: NOVUS - мережа супермаркетів, торгових центрів і магазинів біля будинку, створена в 2008 році колишніми акціонерами компанії «Сандора» Раймондссом Туменасом і нині покійним Ігорем Беззубом після вдалого продажу сокової компанії корпорації PepsiCo. NOVUS налічує вже 35 об'єктів у Києві та Київській області, Черкасах, Рівному, Тернополі, Миколаєві та Житомирській області, при цьому 4 магазину було відкрито в 2015 р

Торгова мережа "П'ятий океан" (ТОВ ЦТС "П'ятий океан") працює від 2001 року, була єдиним місцевим рітелейлером в Миколаєві, входить в холдинг торгово-дистриб'юторської компанії ТОВ "Ірбіс".

Немає коментарів:

Дописати коментар