Шукати в цьому блозі

суботу, 5 грудня 2015 р.

"Прометей" має намір купити ще чотири елеватори

Група компаній "Прометей" (Миколаївська обл.) Найближчим часом має намір придбати чотири елеватори в Кіровоградській та Хмельницькій областях, збільшивши їх загальну кількість до 12. "Сегодня" Прометей "купує ще чотири великих елеватора, в Кіровоградській і Хмельницькій областях.

У нас восьмеро елеваторів, буде 12, і ми обов'язково збираємося потрапити в список великих елеваторістов, тому що у нас буде вже 500 тис.тонн зберігання, зараз наші елеватори максимум завантажують 350- 400 тис.тонн ", - сказав журналістам у ході міжнародної конференції Global Grain Geneva +2015 президент "Прометея" Рафаель Гороян.

За його словами, за останні два роки мережа елеваторів "Прометей" виросла від 3-х до 8-ми, автопарк оновився 27-ю великотоннажними зерновозами, обсяги продажу зросли в три рази, до 350 тис.тонн.

"Я максимально намагаюся не підвищувати ціни на послуги зі зберігання. Цього року приймання зернових у нас безкоштовна, як і передпродажне зберігання - якщо згодом постачальник продає зерно" Прометею ". Сподіваюся, за підсумками поточного МР вийдемо на 500 тис.тонн реалізації", - додав керівник компанії.

У листопаді 2015 року "Прометей" відкрив другий торговий офіс - у Кіровограді. Як повідомлялося, "Прометей" в кінці липня 2015р. купила елеваторний комплекс в с.Казанка і с.Володимирівка Миколаївської області.

ГК "Прометей" надає послуги по зберіганню, доробці і логістики зернових культур і соняшнику на базі восьми елеваторів у Миколаївській, Кіровоградській, Київській областях. Загальна потужність зберігання елеваторів становить 350 тис.тонн. За останні 2 роки товарооборот торгової групи «Прометей» виріс в 3 рази, і за підсумками 2014/2015 МР досяг 350 тис.тонн зернових і олійних культур. Виручка групи компаній «Прометей» за підсумками 2014 склала $ 95 млн.

Немає коментарів:

Дописати коментар