Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

АПК Евгройл отримала турецького інвестора

Компанія HUM OIL & FAT TECHNOLOGIES (Туреччина) і група компаній ЕВГРОЙЛ підписали угоду про інвестування більше 3 млн євро в підприємство групи - Миколаївський маслоекстракційний завод. Про це повідомив директор ТОВ "Агропромислова компанія Евгройл" Дмитро Демедюк.


«4 листопада 2015 компанія HUM OIL & FAT TECHNOLOGIES (Туреччина), що є однією з провідних виробників спеціалізованого обладнання для маслопереробного сегмента промисловості, і група компаній ЕВГРОЙЛ підписали угоду про інвестування більше 3 мільйонів євро в підприємство групи - Миколаївський олійноекстракційний завод», - сказав Демедюк.

В рамках досягнутої угоди компанія HUM OIL & FAT TECHNOLOGIES увійде до складу співвласників Миколаївського маслоекстракційного заводу з часткою в 50%.

Результатом реалізації даного інвестиційного проекту стане реконструкція та модернізація існуючих об'єктів маслоекстракційного заводу. Це, у свою чергу, дасть можливість збільшити загальну продуктивність заводу до 600 тонн на добу за рахунок будівництва мультикультурної лінії екстракції з можливістю переробки соняшнику, сої та ріпаку.

Стабільність електро- і теплопостачання нової лінії забезпечить енергогенеруючий комплекс на біомасі потужністю 5 МВт «Агропромислової компанії «Евгройл». При виконанні всіх необхідних умов початок робіт за даним проектом заплановано на березень 2016 року, а завершення - на вересень того ж року.

Немає коментарів:

Дописати коментар