Шукати в цьому блозі

суботу, 30 квітня 2016 р.

ПАТ ЧСЗ скоротив зитки у 2015 впятер -до 48 млн.грн

Акціонери ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» затвердили звіт про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємства в 2015 році.


Відповідне рішення прийнято на чергових загальних зборах акціонерів у четвер, 21 квітня. У зборах взяли участь акціонери, які володіють у сукупності 99,99% акцій підприємства.

В ході зборів було затверджено звіт дирекції та наглядової ради, визначений порядок покриття збитків, а також внесені зміни до статуту товариства.

Крім того, акціонери змінили склад Наглядової ради ПАТ. Зі складу членів наглядового органу товариства виведені компанії Nipolort Investments Ltd., Nourteno Holdings Ltd. і Prastol Servises Ltd. Замість них членами наглядової ради обрані Жанна Павлова, Олексій Геранін, а також Антон Сотников на правах незалежного директора. Жанна Павлова з червня 2008 року по жовтень 2014 року обіймала посаду корпоративного секретаря ПАТ «ЧСЗ». Олексій Геранін з лютого 2011 року по жовтень 2012 року обіймав посаду провідного юрисконсульта ПАТ «ЧСЗ». У свою чергу Антон Сотников до липня 2015 року очолював управління безпеки і правових питань Херсонського державного заводу «Паллада».

У 2015 році підприємство скоротило чистий збиток в 5,6 разу - до 47,7 млн.грн. У минулому році ЧСЗ сплатило до бюджетів усіх рівнів податків та обов'язкових платежів - 7,7 млн ​​грн. Заборгованості за податковими платежами та виплаті заробітної плати за підсумками 2015 року, а також за станом на 1 квітня 2016 року у підприємстві немає. Середня зарплата по підприємству становить 5097 грн., повідомляє прес-служба компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар