Шукати в цьому блозі

четвер, 11 грудня 2014 р.

На зовнішньому рейді Миколаївського морського порту вперше перевалили кокс

На зовнішньому рейді Миколаївського морського порту вперше перевалили кокс. Ще один портовий оператор, АСК «Укррічфлот», підтвердив ефективність використання зовнішнього рейду гавані, повідомляє прес-служба АМПУ.

Ефективну обробку судна типу «Panamax» довжиною 216 метрів дозволила забезпечити злагоджена робота компаній АСК «Укррічфлот» (Миколаївський річковий порт), ТОВ «Стивідорна інвестиційна компанія», адміністрації Миколаївського морського порту і ТОВ «МТА сервіс ЛТД».

Для оптимальної вивантаження вантажу з судна, осадка якого перевищує максимально допустиму по Бузько-Дніпровському лиманському каналу, працівники АСК «Укррічфлот» частково розвантажили т / х «KGBarito» до потрібної опади на власні суду на зовнішньому рейді гавані, в районі банки Трутаева.

На рейді було перевантажено і перевезено в Миколаївський річковий порт 9100 тонн коксу, що дозволило провести судно під подальшу обробку у 11 причалу морського порту. Всього з судна було вивантажено 50 000 тонн коксу.

За словами керівництва компанії, АСК «Укррічфлот» планує і надалі продовжувати спільну з терміналами Миколаївського та Херсонського морських портів обробку великотоннажних суден, у тому числі і типу «Panamax», на рейді і біля причалів з прімененіемсобственного флоту.

Останнім часом зовнішній рейд Миколаївського порту активно використовувався, в основному, для перевантаження зернових вантажів. У районі банки Трутаева найбільш активно здійснюють довантаження портові оператори «Нібулон» та «Бунге».


Перевантаження нового виду вантажу - це додатковий імпульс до розвитку та збільшенню суднозаходів в Дніпро-Бузький морський регіон.

Немає коментарів:

Дописати коментар