Шукати в цьому блозі

неділю, 3 січня 2016 р.

У Миколаїві відбувся перший Діловий фестиваль «Бізнес 2.0/15»

Як відкрити успішний бізнес і як утримати свій бізнес на плаву в нинішніх умовах? Відповіді на ці питання можна було отримати 7 листопада на першому в Миколаєві Діловому фестивалі «БІЗНЕС 2.0 / 15».


Організаторами фестивалю виступили Регіональна торгово-промислова палата, Регіональний фонд підтримки підприємництва і Південна бізнес-школа.

На одному майданчику були зібрані кращі бізнес-тренери міста, експерти-викладачі та бізнес-консультанти. У двох залах одночасно відбулося 13 динамічних сесій з викладенням революційного матеріалу про бізнес в епоху турбулентності в Україні та за її межами.

Підприємці зі стажем і новачки в сфері бізнесу задали найактуальніші питання.

Одночасно в зоні open space під час фестивалю працювали фахівці регіональної торгово-промислової палати, які давали консультації з питань пошуку партнерів за кордоном і виведення своїх товарів на зовнішні ринки.

У роботі Ділового фестивалю «Бізнес 2.0 / 15» також взяли участь представники «Приватбанку» і «Укрсиббанку». Свою продукцію та можливості для співпраці відвідувачам фестивалю представив Миколаївський біопаливний завод.

Фотозвіт: http://www.rtpp.com.ua/uk/news/2015/11/10/3/u-mykolayivi-vidbuvsya-pershyy-dilovyy-festyval-biznes-2015.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар