Шукати в цьому блозі

четвер, 14 січня 2016 р.

ПАТ Югцемент розширив свою сировинну базу

 ПАТ «Югцемент» (Dyckerhoff, Миколаїв) одержав в оренду строком на 19 років дві земельні ділянки площами 10 га і 25 га під розширення діючого Григорівського кар'єра цементної сировини.
Відповідним розпорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації від 29 грудня №432-рф була затверджена технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі їх у користування на умовах оренди ПАТ «Югцемент» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах території Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області. Відповідний документ опублікований на сайті Миколаївської ОДА.

ПАТ «Югцемент» запропоновано подати в Миколаївську облдержадміністрацію розроблений відповідно до вимог чинного законодавства проект договору оренди землі між облдержадміністрацією та публічним акціонерним товариством «Югцемент» для його укладення.

Публічне Акціонерне Товариство "Югцемент"(колишній Ольшанський цементний завод) – найбільший цементний завод на Півдні України з проектною потужністю більш ніж 1,25 млн. тонн цементу на рік. Від 2000 року входить до группи Dyckerhoff AG.

Немає коментарів:

Дописати коментар