Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Миколаївське «Облпаливо» продано за 1 260 755 грн.

Сьогодні, 28 липня, департамент економічного розвитку і регіональної політики облдержадміністрації провів аукціон з продажу об'єктів комунальної власності області.
Лотом аукціону став єдині майновий комплекс обласного паливного підприємства КП «Облпаливо». До складу об'єкта приватизації увійшло все майно підприємства (активи і пасиви).


В аукціоні взяли участь два учасники, а саме: товариство з обмеженою відповідальністю «ТРІАЯ» і товариство з додатковою відповідальністю «Страхова компанія« УКРФІНПОЛІС ».

В результаті проведення аукціону комплекс проданий за 1 260 755 грн., Що на 519 134 грн. більше початкової ціни об'єктів (741 621 грн).

Переможцем аукціону стало ТОВ «ТРІАЯ», яке запропонувало найбільшу ціну.

Як повідомляє прес-служба ОДА, до участі в аукціоні було допущено всі суб'єкти, які направили в управління з питань комунальної власності області департаменту економічного розвитку і регіональної політики облдержадміністрації відповідні заяви.

Переможець аукціону, з яким в подальшому буде укладено договір купівлі-продажу, крім ціни продажу об'єкта приватизації буде зобов'язаний оплатити всі витрати, пов'язані з підготовкою об'єкта до продажу, і погасити існуючу заборгованість комунального підприємства.

Кошти, отримані від продажу об'єкта, будуть в повному обсязі перераховані до бюджету розвитку обласного бюджету Миколаївської області.

ТОВ «ТРІАЯ» зареєстровано в Миколаєві в лютому 2016р. зі статутним капіталом 1000000 грн. Згідно з даними Єдиного Державного реєстру, засновниками фірми є Олександр Ярошенко і Людмила Вергун в рівних частках

Немає коментарів:

Дописати коментар