Шукати в цьому блозі

середу, 10 серпня 2016 р.

За шість місяців 2016 «НІБУЛОН» перевіз по Південному Бугу 50 тис.тонн сельхозгрузов

За перше півріччя п.р. агрохолдинг «НІБУЛОН» транспортував по р. Південний Буг 50 тис. Тонн сільськогосподарських вантажів, що на 48% перевищує показник річкових перевезень холдингу за весь 2015 р Про це 19 липня повідомила прес-служба компанії.


«Таким чином, завдяки річковим перевезень на автомагістралі області для транспортування сільгосппродукції з Новоодеського району до Миколаєва не виїхали на дороги близько 2 тис. Вантажівок», - йдеться в повідомленні підприємства.

Також повідомляється, що за перші дні роботи філія «Вознесенський» прийняв близько 15 тис. тонн зерна.

«За радянських часів по р. Південний Буг перевозилося максимально 50 тис. Тонн зерна на рік. Нам же вдалося досягти такого показника всього за кілька місяців », - підкреслив генеральний директор компанії« НІБУЛОН »Олексій Вадатурський.

«Якщо взяти в якості розрахунку півмільйона тонн, які ми плануємо прийняти за цей маркетинговий рік, то господарства, які будуть з нами працювати, отримають близько 10 млн. Грн. додаткового прибутку, які вони зможуть направити на виплату зарплати, паливно-мастильних матеріалів, нової техніки. Це дозволить їм ефективніше використовувати наявні виробничі потужності. І це підприємство більш екологічне, воно разом з елеваторним комплексом в Новій Одесі зніме з автодоріг до мільйона тонн вантажів. Таким чином, вигода буде і для сільгосптоваровиробників, і для міського населення », - розповів  генеральний директор ТОВ СП« НІБУЛОН »Олексій Вадатурський.

Немає коментарів:

Дописати коментар